Wie zijn wij en wat ins ons doel?

Onze missie: Increase your value of production

Neocooper Industrial Solutions werd in 2015 opgericht door Christian Wermeter en heeft zich gespecialiseerd op het verhogen van de productiewaarde van onze klanten. Een professionele begeleiding, beginnende met een grondige analyse van de situatie en het ontwerpen van een doelgerichte oplossing tot competente ondersteuning bij het installatieproces, is het fundament van onze werkwijze. 


Top Service en Betrouwbaarheid zijn onze kernwaardes. Wij gaan voor onze klanten door het vuur en zullen je nooit in de regen laten staan. 

Innovatie en Effectiviteit staan voor ons centraal. Een innoverend product moet op lange termijn een absolute meerwaarde bieden. 


Inmiddels heeft zich Neocooper Industrial Solutions als industriële handelsvertegenwoordiging op de markt gevestigd en een portfolio van internationale klanten opgebouwd. Daarop zijn wij trots want dit bevestigd dat onze eerlijke en transparante werkwijze gewaardeerd wordt. 


Na een succesvolle oprichtingsfase zijn wij sinds 2018 gevestigd in het Lebe Business Center op het Avantis bedrijvenpark, naast de snelweg A76.